Choco Berry Krops serum

Choco Berry Krops serum

ENDELIG er Choco Berry klar til dig

Jeg kan med stor glæde fortælle dig, at Choco Berry endelig er blevet klar til lancering! Jeg har set meget frem til denne dag, hvor mit første produkt skulle blive til en realitet. Forhåbentlig vil dette produkt kunne hjælpe dig ligeså meget, som det har hjulpet mig.

Choco Berry er en krops serum jeg har udviklet med de ingredienser jeg selv er vild med til min krop.

Igår spurgte min veninde mig: "hvordan kom du egentlig på idéen", Nicole? Hvordan vidste du, at det skulle være de ingredienser? Sjovt nok, så kom det bare til mig. Når man har en viden om superfoods, så er det forholdsvist nemt at brainstorme, så jeg miksede forskellige ting sammen, og så skete der magi. Det er en sværere proces at blande faste olier med flydende olier, da det kræver den rette temperatur for ikke at ødelægge de aktive næringsstoffer, derfor er Choco Berry luksusudgaven til dig. Jeg elsker superfoods, så derfor har jeg nu puttet superfoods på flaske. Det er guld til mine ben, som lider af tør hud. Jeg vil gerne forebygge appelsinhud og andre skader på benene.

Choco Berry er et rent og aktivt produkt

De ingredienser, jeg har tilføjet til Choco Berry, er rene og aktive, så de vil hjælpe med at give resultater. Det er gennemtænkt, og det er en gave fra mit hjerte af til dig, som kunne tænke sig silkeblød og mættet hud på benene og resten af kroppen. Hvorfor har jeg udviklet Choco Berry? Choco Berry var noget jeg selv manglede. Jeg er stor fan af idéen om DIY (do it yourself), men da jeg lever en travl hverdag, har jeg ikke hele tiden tid til at udvikle nye serummer, når jeg er løbet tør. Derfor er det nemmere for mig at købe et færdiglavet produkt. Jeg har købt mig fattig i færdiglavede olier, og derfor ville jeg udvikle min egen. Jeg lider selv af tør hud, så derfor har jeg altid brugt olie på mine ben, og jeg manglede et produkt, som hurtigt ville kunne trække ind i huden. Jeg manglede et produkt, som kunne give mig silkeblød hud, samtidig med at jeg kunne tage tøj på med det samme. Choco Berry gør arbejdet for mig, samtidig med at det er luksusudgaven af alle antioxidanter.

Hvorfor skal du bruge kropolie?

Nogle mener måske, at kropsolier kan være lidt intimiderende - man kan måske mene, at de griser, eller de måske forårsager et udbrud, men kropsolier er helt igennem geniale, og det har mange gode effekter på din krop. Kropsolie giver din krop ekstra fugt, hvilket kan være særligt nødvendigt nu, hvor vi gerne vil have lækre, bløde sommerben. Kropsolie kan også benyttes til afslapning, du kan f.eks. få en veninde, din mor eller din kæreste til at give dig en afslappende massage med kropsolien. Du kan også selv massere olien ind i huden for at hjælpe på trætte og opspændte muskler. Nogle massageolier tager måske lang tid, før det absorberes af huden, hvorimod kropsolier har en tendens til at blive absorberet rimelig hurtigt. Derfor behøver du ikke at bekymre dig om, at olien kommer på lagner eller på dit tøj. Du kan bruge kropsolie som en parfume i stedet for at bruge mange penge på en “rigtig” parfume. Hvis du gør dette, vil du slå to fluer med et smæk, da du både vil dufte dejligt, og du vil hydrere din hud.

Kropsolier er bløde, tykke og højt koncentrerede væsker som vil styrke din huds udseende og kvalitet.

Kropolie vs. Bodylotion

Både kropsolie og bodylotion kan være inkorporeret i din daglig ansigts- og krops rutine, og de har hver især nogle unikke foredele for at opretholde en smuk hud. Bodylotion er lavet ved at kombinere olie og vand, man da disse ikke kan kombineres pga. polariteten, så er der også tilføjet voks for at emulgere dem. Alt efter hvordan disse tre ingredienser er blandet, vil man få et resultat fra let tekstur til en fed creme. Den voks som er tilføjet til bodylotion gør, at fugten holdes inde. Selvom dette lyder optimalt for mennesker med tør hud, så kan det potientielt hele tiden bygge udenpå huden, hvilket kan medføre stoppede porer og udbrud. Da lotion indeholder vand, vil det kræve, at lotionen indeholder en form for konserveringsmiddel for at undgå, at bakterier vokser indeni produktet. Nogle konserveringsmidler er toksiske eller ikke hud-venlige. Naturlige konserveringsmidler er sjældne, så det er vigtigt, at du tjekker etiketerne på produkterne.

Fordelene ved lotion er, at det efterlader din hud blød og hydreret, det kan indeholde ingredienser såsom E-vitamin og shea smør som har yderligere fordele. Lotion er velegnet til mennesker med sensitiv hud.

Kropsolier indgår som sagt i bodylotion, men du kan også bruge det alene for super fugt. Olier indeholder rigtig mange antioxidanter og næringstoffer. De er 100% aktive og absorberes nemt af huden, eftersom de ikke indeholder fyldestof. Når vi bliver ældre begynder vores huds egen produktion af olie at falde, derfor giver det mening at tilføre vores hud olie udefra. Hvis vi ikke smører vores hud effektivt, så vil små finde linjer og rynker begynde at vise sig. Der er en myte omkring, at olie vil stoppe dine porer og medføre udbrud, især hvis du har en fedtet hud med akne, men dette er ikke sandt. Olie balancerer din hud, så derfor kan alle hudtyper benytte det. Fordelene ved olie er, at det holder fugten indeni huden, det tilfører antioxidanter, vitaminer og essentielle fedtsyrer til din hud. Selvom olier umiddelbart kan virke dyrere end en bodylotion, så er det faktisk ikke rigtigt, hvis man ser på den mængde, man bruger af hvert produkt. Du vil bruge en meget mindre mængde af kropsolie, end du gør at bodylotion, så du kan faktisk spare penge ved at udskifte din bodylotion med en kropsolie i stedet.

Kropsserum Choco Berry er faktisk en serum.

Hvorfor skal du vælge en serum over en olie, spørger du måske. Serum giver også fugt, ligesom olien gør, men ydermere reducerer den udbruddet af rynker og strammer huden, derudover giver den din hud ekstra glød. Serum er meget koncentreret og indeholder flere aktive ingredienser, så den kan trække dybt ind i huden. Den har mindre molekyler, hvilke bevirker, at det kan trække længere ind i huden med næringsstoffer. Serummer vil suge ind i din hud næsten med det samme, når du smører sig ind, samtidig med at det vil efterlade dine arme og ben hydrerede uden at se olierede ud. Dette skyldes, at du giver hydrering gennem vandbaserede ingredienser eller lette olier. Typisk vil en serum være i den lidt dyrere prisklasse, da de ofte også er af bedre kvalitet. Ingredienser - hvorfor valgte jeg dem? Choco Berry er fyldt med naturligt forekommende ingredienser, som fugter og nærer med antioxidanter. Ren superfoods til huden via bær, planter, bønner og nødder med aktive økologiske ingredienser for en næret, ungdommelig og silkeblød hud.

Opskriften er 100% lavet af mig og er 99,9% økologisk. E-vitamin er ikke økologisk men konserverer og sørger for, at olierne ikke harsker.

Ingredienser:

  • Cocos Nucifera (kokosolie)* - kokosolie er godt for at bevare fugten indeni huden.
  • Butyrospermum parkii butter (sheasmør)* - giver huden fugt og er fyldt med A- og E-vitamin.
  • Theobroma Cacao Butter (kakaosmør)* - forbedrer hudens elasticitet og giver fugt.
  • Hippohae Rhamnoides (havtornolie)* - er godt for hudens elasticitet, dannelsen af nye hudceller og giver fugt.
  • Simmondsia chinensis (jojobaolie)* - giver huden fugt og nedsætter fedtproduktion i huden
  • Rosa Canina (hybenkerneolie)* - indeholder antiaging effekt.
  • Euterpe Oleracea Fruit Oil (acaiolie)* - giver fugt og forbedrer hudens elasticitet.
  • Canaga Odorata (ylang ylang)* - bevarer hudens fugt og afbalancerer hudens naturlige olier.
  • Tocopherol (E-vitamin) - en antioxidant, som nedsætter hudens ældningsproces. Økologisk.

Jeg vil anbefale dig at bruge Choco Berry lige efter du har været i bad, så vil den nemmere trække ind i huden og give fugt, og du vil også spare på mængden, du bruger. Jeg håber, at du er ligeså excited over mit nye produkt, som jeg er, og du har lyst til at prøve det. Du kan købe Choco Berry her.

Kærligst Nicole

Related Posts:

Skriv et svar

Alle felter skal udfyldes

Navn:
E-mail Ikke udgivet
Kommentar