WSH13NH

Nyt produkt

Tørbørste

99,00 DKK

Professionel tørbørste til nybegyndere

Professionel tørbørste til kroppen med buet børstehår. Hårene på denne børste er specielt skåret i buet form for at gøre det til en let all-over børstning til hele kroppen. Denne børste er ergonomisk designet med en håndrem til ekstra kontrol og perfekt til lette bevægelser, der gør den perfekt til massage i brede cirkulære bevægelser på problemområder, som hofter og lår for at reducere appelsinhud.

 

Medium styrke børstehår, som egnet til alle hudtyper. Lavet i EU

-----------------------------------------------------------------------------------

Denne kan bruges både til våd og tørbørstning, da denne børste opfører sig bedst i vand. De naturlige børstehår er lavet af grisehår, som er etisk hentet som en biprodukt fra kødindustrien. Grisehår er blødere end kaktus og er perfekt til eksfoliering og rensning af huden i badet og til tørbørstning af mere følsom hud. 

Regelmæssig tørbørstning hjælper ikke kun med at forbedre hudtonen og teksturen i huden, men det stimulerer også cirkulationen og lymferne til at ilte huden og dræne kemikalier væk i blodet, så det kan komme ud via urinen eller afføringen. Dette kan medvirke til at reducere appelsinhud. Børst i lange gentagne streger op på benene og arme og børste altid mod hjertet. Rutinen skal tage 10-15 minutter og gerne hver dag. Jeg gør det om morgenen inden jeg går i bad og hvis jeg har for travlt, så gør jeg det altid i weekenden. 

Accessories