Hjertelig velkommen til mit sundhedsunivers!

Min livstils-webshop NP Cares vil sikre dig inspiration til en grønnere og renere livsstil med økologi og renhed i fokus. Jeg har altid omfavnet den naturlige skønhed og velvære og med en stor passion for kroppens velbefindende og sunde livstil, vil jeg vise dig, hvordan lige netop DU kan stråle af sundhed på en let og lækker måde.

I Care

NP står for Nicole Punzi, og Cares står for, at jeg drager omsorg for din sundhed, skønhed og miljøet. Igennem mit arbejde vil jeg imødekomme dine behov – hvad end du står over for ernæringsmæssige udfordringer, ubalancer mellem fysiologi og psyke eller blot ønsker at optimere dine skønhedsprodukter her på webshoppen. Jeg er dansk/ italiensk holistisk kostvejleder og uddannet inden for kost og ernæring, kroppens funktioner og coaching, hvor jeg har opnået dyb indsigt og viden omkring kroppens processer. Mit mål med NP Cares er at inspirere dig til at opnå et afbalanceret forhold til din sunde livstil i den travle hverdag. Et sted hvor du kan forkæle dig selv med smukke nærende kvalitetsprodukter, hvor produkterne ikke indeholder en masse kemikalier, som kan være dårlig for dig og miljøet.

Omtanke for miljøet

For mig handler sundhed ikke om forbud, strikse kure og giftig kemi. Men om nydelse og næring. På NP Cares er du sikret godkendte og kvalitetsstemplede produkter, så du kan leve det spændende og tilfredsstillende liv, du fortjener – med en upgade af lækkerhed! Gennem mine daglige konsultationer med klienter, er det min erfaring at et overforbrug af parabener, hormonforstyrrende stoffer, E-numre og giftstoffer bidrager til mistrivsel og ubalancer. De kan være sygdomsfremkaldende. Men vidste du, at giftig kemi også kan have konsekvenser for vores miljø? Jeg har som vision, at vi skal passe på vores modernatur på samme måde, som vi beskytter os selv. Ved at tænke over de daglige rutiner, kan vi både holde vores planet ren og samtidig nære os selv med god samvittighed.

Kvalitetsprodukter med omtanke

NP Cares indeholder alle de produkter du har behov for, hvad end du er helsefreak eller travl businessman - ønsker at leve glutenfrit, miljørigtigt eller blot ønsker en kvalitetschokolade og lækker økologisk te.

På NP Cares er det muligt at købe et bredt udvalg af gennemtestede og miljørigtige skønhedsprodukter og køkkenudstyr, såsom kvalitetsolier, boligtilbehør, hudpleje, toksin-fri-make-up og lys der alle er;  

  • Nedbrydelige og genanvendelige
  • Kemi-frie
  • Ikke testet på dyr/ cruelty fri
  • Fri for animalske produkter (foruden bivoks til lys)
  • Økologisk certificeret
  • Sundhedsoptimeret  

På NP Cares er der også udvalgt økologiske og bæredygtige varer samt produkter uden gluten, raffineret sukker og animalske mælkeprodukter, da det er min erfaring, at flere og flere mennesker døjer med fødevareintolerance overfor forskellige stoffer. Derfor handler jeg kun med producenter, der leverer varer af den højeste kvalitet. Varer der sikrer dig en stærk sundhedsfremmende og helende virkning på kroppen. Du kan for eksempel købe superfoods spækket med store mængder antioxidanter, vitaminer og mineraler, der er med til at bekæmpe vores frie radikaler og styrker vores immunforsvar. Det er også muligt at købe nærende og helbredende fødevarer med ’detox-effekt’ som; rå kakaopulver, gojibær, hampefrø, gurkemejepulver samt lækre økologiske teer. Og ønsker du et sundt alternativ til hyggen med ekstra nydelse og velvære, kan du også købe vegansk chokolade og/ eller rawchokolade fuldstændig uberørt af;

  • Gluten
  • Mælkeprodukter
  • Raffineret sukker
  • Konserveringsmidler  

Så klik rundt og nyd godt af de mange fristelser mit sundhedsunivers kan tilbyde dig.

Super Skin Nutrition linien

Jeg er igang med en masse spændende projekter. Lige nu er jeg ved at have mit første produkt til min nye linie - Super Skin Nutrition - klar til dig. Det første produkt hedder Choco Berry, og det er en kropsserum, som vil nære din krop gennem superfoods og en masse antioxidanter. Jeg er superspændt på, hvordan i vil modtage den og er selv super tilfreds med slutproduktet. Jeg er i gang med at udvikle flere produkter til linien bl.a. en ansigtsserum, men det tager tid at udvikle kvalitetsprodukter. I kan godt allerede nu begynde at glæde jer til de næste produkter også, for de bliver så lækre! Jeg er desuden i gang med at uddanne mig til holistic skincare formulator for at forbedre mine kompetencer inden for naturlig, terapeutisk hudpleje.Således vil jeg kunne tilbyde dig naturlig og grøn hudpleje, som vil nærer udvendigt og indvendigt.

Jeg står klar til at guide dig

Hvis du har nogle spørgsmål til mine produkter, eller hvad du ellers måtte have på hjerte, er du velkommen til at kontakte mig på mail: nicole@nicolepunzi.dk eller tilføje kommentarer til mine billeder på min danske Facebookside og Instagram.

Mere inspiration

Du kan også følge mig på min danske Instagram og Facebookside, hvor jeg inspirerer mine klienter og følgere med sunde opskrifter og miljøvenlige produkter fra NP Cares. Jeg udbyder også online detox-kurser, Prolon-faste og har en online klub, afholder online sessioner og tilbyder laboratorie-prøver, som du kan læse meget mere om på min hjemmeside www.nicolepunzi.dk. Tusind tak fordi du er her og følger med!  

Kærligst, Nicole