1170001

Nyt produkt

Aktiv Raw Manuka Honning

250,00 DKK

Green Bay RAW Manuka Honey kommer fra New Zealand og er kendt for sine antiinflammatoriske, antiseptiske og sunde skønheds-egenskaber.

Manuka honning er en sund form for honning, der kommer fra New Zeeland og kendt for sine antibakterielle og antiinflammatoriske effekter.

Manuka honning stammer fra den vilde Manuka busk, og indeholder stoffet metheylglyoxal, kaldet MGO. Det er netop MGO indholdet, der adskiller den  almindelige honning fra Manuka honning fordi stoffet MGO har den stærke antibakterielle effekt.

Honningen er grundigt udvalgt fra kun et lille antal biavlere for at sikre en god kvalitet og den bedste smag. Honningen er blevet pakket ved en lav temperatur på under 37° C hvilket betyder at den med garanti er RAW og naturligt god for dig!

Manuka honning er især godt mod:

  • Forkølelse og hoste fordi de antibakterielle egenskaber i honningen hjælper med at bekæmpe infektioner i halsen samtidig med at honningen bidrager til at mindske hoste.
  • Din fordøjelse, da den har en positiv indvirkning på fordøjelsen.
  • Styrke immunforsvaret, da den hjælper med at bekæmpe infektioner. Takket være den antibakterielle evne er honningen kendt for at kunne bekæmpe over 60 bakterier og svampe.
  • Giver ro og god nattesøvn - prøv at tag en kop kamille te med manuka inden sengetid
  • Super pleje til din hud. Prøv at bruge den som maske.
  • Super rig på næring. Den indeholder jern, zink, kalk,magnesium, mangan, kalium og B-vitaminer m.m.
  • Plejer din mund og plejer halsen.

Dosering: Indtag en teske honning i din yndlingslatte, te eller smoothie. Super mod forebyggelse, en sødere smag men også for at beskytte mod forkølelse.

Advarsel: Gives ikke til børn og babyer under 1 år


Ingredienser: 100% RAW Manuka-honning NPA 10+.